ARCHIEF advertorials/oproepen

activiteiten voor brussen

mantelzorgweekend
10 november 2017, DIVERSEN | landelijk

Salsa dansen, schaatsen met choco, zwemmen, bowlen; tijdens het Mantelzorgweekend is er in Breda ook aan de brussen gedacht. In jouw gemeente ook?

TEKST Silvie Warmerdam

Jongeren die opgroeien met een broer met autisme, een chronisch zieke ouder, of een zusje met een beperking krijgen tijdens het Mantelzorgweekend in Breda speciale aandacht. Gedurende dit weekend zijn er in de hele stad verschillende activiteiten waarvan er een aantal speciaal voor onze brussen wordt georganiseerd.
Zij kunnen op de ijsbaan terecht voor een avondje schaatsen, met warme chocolademelk toe. Of zich inschrijven voor een rondleiding in het NAC-stadion. Of met het hele gezin gaan bowlen.

jouw gemeente
In Breda organiseert Steunpunt Informele Zorg Breda (StiB) alle activiteiten. Vraag bij jouw gemeente na wat zij organiseren voor jullie als ouders, want we zijn allemaal mantelzorgers, ook de broers en zussen. Veel plezier!

10 November is de Dag van de Mantelzorger. Lotje&co vraagt dan aandacht voor alle ouders die voor een zorgintensief kind zorgen. Voel jij je gezien en gehoord? Laat het ons weten en vul de enquete in.

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest