aanbieding

vakantie met opa&oma

16 februari 2017

Wil jij genieten van qualitytime met je zorgintensieve kleinkind? Geef je dan nu op voor de Lotje&co Opa&Oma-midweek in een van de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds!

Heb je zelf een kleinkind dat intensieve zorg vraagt en niet zomaar bij je kan komen logeren? Of gun je je (schoon)ouders deze leuke week terwijl jij even op adem kan komen? Geef je hieronder op. Er zijn 15 appartementen beschikbaar begin juni in deze speciale opa&oma-midweek. Wees dus snel, want vol = vol.

Arrangement exclusief voor leden van Lotje&co:

 • 3 overnachtingen in een van de drie vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds
 • Een gastvrije ontvangst met gratis welkomstdrankje en lekkers uit de streek
 • Pannenkoeken bakken met de kinderen en de andere grootouders met hun kleinkind(eren) die in dezelfde week in het Vakantiehuis verblijven
 • Samen met je kleinkind eropuit in de omgeving, met korting op een attractie zoals dierentuin of kinderboerderij

Informatie:

 • Aankomst op maandag 5 juni om 15.00 Vertrek op donderdag 8 juni 11.00 uur
 • Je betaalt €142 inclusief eindschoonmaak  voor het appartement, ongeacht het aantal personen
 • De appartementen zijn geschikt voor 3, 4, 5 of 6 personen in een compleet aangepast appartement met voldoende slaapkamers, keuken en badkamer. Als het fijn is om een begeleider/verzorger mee te nemen voor de zorg voor je kleinkind, kan dat eventueel ook.
 • Op het terrein zijn gemeenschappelijke ruimtes, speelmogelijkheden binnen en/of buiten en vriendelijke vrijwilligers die voor jullie klaar staan.
 • Bekijk alvast de speciaal aangepaste accommodaties in Friesland, Limburg en Arnhem op ronaldmcdonaldvakantie.nl

Aanmelden kan alleen via het aanmeldformulier hieronder op lotjeenco.nl

Na verzending van dit ingevulde formulier neemt een medewerker van het Ronald McDonald Kinderfonds contact met je op. Samen nemen jullie specifieke wensen door en maak je de reservering definitief. Let op: check regelmatig je SPAMbox in je mailprogramma, het is mogelijk dat de mail daarin terecht komt.

‘Het was fijn met andere opa’s en oma’s te praten’ vertelt Huub, die samen met zijn vrouw Annemieke en hun kleinzoon Siem (9, zeldzame genetische afwijking) verbleven in huis Arnhem.

André en Rennie hebben vijf kleinkinderen waar ze graag leuke dingen mee doen. Met kleinzoon Nick gaat dat minder eenvoudig, omdat hij een hersenbeschadiging opliep na zijn geboorte. Daarom gaan Nick en zijn opa en oma graag naar de Ronald McDonald Hoeve. ‘Zodra je de Hoeve binnen stapt, waan je je in een andere wereld en valt de rust over je heen.’

 

 

5 reacties op “vakantie met opa&oma”

 • D Hankamp schreef:

  Hallo,
  Graag zou ik m’n moeder en schoonmoeder op willen geven voor een midweekje weg met de kleinzoon(en)
  Limburg lijkt ons ontzettend mooi, we zijn zelf (nog) nooit geweest.
  M’n schoonmoeder gaat in principe nooit op vakantie, en m’n moeder ging af en toe met de “zonnebloem” ivm mijn hulpbehoevende vader.
  Tot onze grote spijt is mijn vader vorig jaar november overleden.
  Een huisje voor 6 personen zou het mooist zijn.
  Misschien de zinnen even op wat anders zetten is voor de oma’s best lekker.
  Als begeleider ga ik zelf mee, omdat de zorg voor onze zoon niet door de oma’s gegeven kan worden. Op deze manier kunnen ze wel genieten van hun kleinzoon(en)
  We hebben 2 zonen.
  (Zou de hond evt mee mogen?)

  1. maartje@lotjeenco.nl schreef:

   Hoi D,
   Dank voor je aanmelding. Een medewerker van Ronald McDonald Kinderfonds neemt contact op met de mensen die in aanmerking komen voor deze midweek. Daarin worden alle wensen besproken.
   Hartelijke groet,
   Maartje

 • Familie Voorn-Aerts schreef:

  Jullie hebben een erg leuke foto geplaatst van onze zoon met zijn grote vrienden opa en oma. Deze vakantie is hun heel goed bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Hierbij wil ik opa en oma nomineren voor de opa&oma vakantie.

 • Moniek Keijzers schreef:

  Hoi Lotje & co,

  Ik zou graag mijn schoonouders op willen geven voor het opa en oma midweekje in het Ronald Mac Donald huis. Zij staan altijd voor ons klaar als wij door drukte van onze zaak even niet voor onze twee zorg intensieve kinderen kunnen zorgen. Leuk als ze dat ook een keer kunnen doen op een leuk vakantieadres zoals het Ronald mc Donald huis.

  1. Dag Moniek, wat leuk! Als je lid bent van stichting Lotje&co kun je je schoonouders opgegeven via het formulier.

Geef een reactie

site De Heren Van