Filmpje

‘je moet veel zelf uitvinden’

30 juni 2017

'Als vader van een zorgintensief kind moet ik vaak alles zelf uitvinden.' In dit filmpje vertelt theatermaker Wijnand Stomp hoe ouders elkaar via Lotje&co helpen en steunen.

Wijnand Stomp (1958) is opgegroeid op Curaçao en verhuisde op zijn twaalfde naar Groningen. Hij maakte in 1985 zijn eerste solovoorstelling Ik, Anansi, met liedjes en verhalen voor kinderen, geïnspireerd op de Caraïbische vertel traditie. In 2013 riep Stichting Vertellen hem uit tot Verteller van het Jaar én ontving hij een Pearl of The Dutch Caribbean­award. Sinds kort heeft hij zijn eigen theater, Theater Elswout in Overveen. Met zijn vrouw Karin (49) heeft Wijnand twee kinderen: Serinde (16) en Valentijn (18). Uit een eerder huwelijk is hij vader van Jafta (24) en Semoira (27).

Lees in het interview met Wijnand hoe hij contact krijgt met zijn dochter door een rol te spelen.

Wat is jouw motivatie om Lotje&co te lezen? In welke verhalen herken jij jezelf? Wat brengt Lotje&co jou en jouw gezin? Spreek je eigen videoboodschap in zodat we die samen kunnen delen om Lotje&co nog meer onder de aandacht te brengen. Stuur je bericht naar redactie@lotjeenco.nl.

We zijn benieuwd!

Ben je nog geen lid van Lotje&co?
Voor €25 per jaar kunnen wij nog meer gezinnen met een zorgintensief kind verbinden. Word ook lid en steun Lotje&co.
Klik hier om je aan te melden.

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest