Filmpje

Filmpje: dit kom je allemaal tegen met je rolstoel in het bos

TEKST Elise van der Velde

Obstakels in het bos: je ziet ze pas als je ze ziet. Of in dit geval, je voelt ze pas als je je in een rolstoel voortbeweegt, zoals Enith in dit filmpje. ‘Als het lang droog is geweest, kan ik prima over het gras rijden. Maar als het weken heeft geregend, dan lukt dat niet.’

natuur voor iedereen

Enith ontdekt een nieuwe route met boswachter Marcel in het Zwanenwater en ziet voor het eerst in haar leven de heide in bloei staan. De route is aangepast en geschikt gemaakt voor mensen met een beperking vanuit het project Natuur voor iedereen. Leuk om uit te proberen met het hele gezin!

Bekijk ook: met je rolstoelkind de woestijn door, dit gezin deed het gewoon.

Meer over dit project lees je in de wintereditie 2018 van Lotje&co. Als Lotje-vriend heb je hem inmiddels ontvangen. Wil je er zeker van zijn dat je niets meer mist van wat we als community te bieden hebben? Word dan vriend.

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest