Filmpje

‘onbeperkt met nienke’: een vlog dat je echt wilt volgen!

TEKST  Elise van der Velde

Nienke Plas is een YouTube-ster van formaat. Zo is ze genomineerd voor de Televizier Talent Award, zit ze in Expeditie Robinson en gaat ze het theater in. Het is leuk om haar te volgen, als je van haar no-nonsense humor over het dagelijkse leven houdt. Maar er is een reden waarom wij haar bij Lotje&co extra in het vizier hebben. Op 3 oktober startte ze een onlineserie voor het AD: Onbeperkt met Nienke.

onbeperkt met Nienke

In de vlogs voor deze krant gaat ze wekelijks op stap met mensen met een beperking die hun droom najagen: als comedian optreden. Dat is heel wat anders dan haar andere vlogs (op de Amsterdamse humor na) of deelname aan Expeditie Robinson. Maar ook heel belangrijk, vertelt Nienke op de site van het AD: ‘Kijk, de maatschappij is zo gewend om in hokjes te denken. Bewust, of onbewust, maar zo fout. Neem Erwin, een jongen met spasmen. Dan wordt er ‘zomaar’ gedacht: hij beweegt zo raar dan zal hij ook wel achterlijk zijn. Deze serie is er ook om vooroordelen weg te nemen.’. Mooi gezegd. En alle reden om haar vlogs te volgen. Dat kan hier

In deze aflevering loopt ze mee met de slechtziende Charissa met een hypoyse aandoening.

Bekijk ook: hoe je met een sociale handicap een banaan koopt. 

Lotje&co is het grootste online platform voor gezinnen met een zorgintensief kind. Met blogs, verhalen, filmpjes, nieuws, win-acties en meer. Steun ons en word ook donateur!

https://www.lotjeenco.nl/lotjeco/het-platform-voor-gezinnen-met-een-zorgintensief-kind/doneren/

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest