ARCHIEF advertorials/oproepen

Ontspan en laat je inspireren op het United Positivity event

Up Event

Op vrijdag 21 september staat alweer het vierde UP Event voor de deur. United Positivity Events (want daar staat UP voor) zijn er voor iedereen die in contact staat met zorgenkindjes, die zich graag laat inspireren en zin heeft in een moment voor zichzelf zonder de kinderen.

TEKST UP Foundation

Het is een dag vol trainingen, gezinstherapie en ontspanning op locaties midden in de natuur. Om de ouders te inspireren, met elkaar te verbinden en handvatten te geven zodat zij weer vol energie vooruit kunnen.

een dag voor jou

Voor de Na-Zomereditie op vrijdag 21 september zijn we een dag te gast in Het Lichthuis in Zandvoort aan Zee. Het Lichthuis is een geweldige plek waar mensen heerlijk kunnen ontspannen en weer opladen. Het programma van deze dag zal bestaan uit Yin-Yoga gegeven door de oprichters van Het Lichthuis, een interactieve Workshop door Minke Verdonk, een inspirerende lezing door opvoeddeskundige Krista Okma over: hoe voorkom ik een burn-out met alle zorg rondom mijn kind. Er staat een heerlijke lunch en borrel klaar, er is coaching ter plekke en hebben we nog veel meer verrassends om jou die inspirerende dag te laten beleven.

bijdrage

De UP Foundation kan bestaan door middel van giften en sponsoring. Om deze dag te kunnen organiseren vragen wij daarom een bijdrage van 49,- euro per persoon. Kom je liever samen met bijvoorbeeld een goede vriend/zus/moeder/tante die jou altijd steunt? Dan zijn zij ook zeker welkom! We bieden een 2 voor de prijs van 1 ticket aan om iedereen te laten genieten van deze dag!

aanmelden

Aanmelden voor het aankomende UP Event op vrijdag 21 september kan uiterlijk tot en met woensdag 19 september. Dit kan via de UP Foundation website of door een mail te sturen. Op dit moment hebben we nog een aantal plekken over.

Zien we je in Zandvoort?

Liefs van twee trotse moeders, Janneke en Tineke

Meer informatie over de UP Foundation, het UP Event en Het Lichthuis kan gevonden worden op www.upfoundation.nl.

UP Foundation

Lotje&co werkt graag samen met organisaties die bijdragen aan draaglastvermindering en/of draagkracht behoud. Wil jij dat ook?

adverteren

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest