DOE MEE

hoe ga jij om met levend verlies? deel jouw verhaal!

oproep levend verlies

Ervaar jij, als vader of moeder van een zorgintensief kind levend verlies? Is het een erkenning van je gevoel? Of heb je juist een hekel aan de term? Wat je er ook van vindt, wij zijn benieuwd wat jouw verhaal is. 

TEKST Elise van der Velde 

Het thema van de nieuwste papieren Lotje&co is levend verlies. Het verdriet om het leven dat er niet is, om de verwachtingen en dromen die je los moet laten. 

Hoe ervaar jij het hebben van een kind dat zich zo anders ontwikkelt dan andere kinderen van zijn of haar leeftijd? Hoe ga je om met de mijlpalen die er horen te zijn maar niet komen? Lukt het jou om je verwachtingen en dromen los te laten? En hoe dan? 

Hoe ervaar jij het gevoel waar rouwdeskundige Manu Keirse het over heeft in het interview in Lotje&co? De erkenning dat het is zoals het is, en dat je er verdrietig om mag zijn, maar je het niet per se hoeft te accepteren? Je hoeft er alleen maar mee om te kunnen gaan. Hoe doe jij dat? En wanneer heb je het er moeilijk mee?

kortom: we zijn benieuwd naar jouw ervaring

Dus deel je verhaal over levend verlies, (wat je ook van de term vindt) en stuur het in naar redactie@lotjeenco.nl. Dan verspreiden we het weer hier op lotjeenco.nl zodat nog meer ouders van een zorgintensief kind zich hierin kunnen herkennen, zich ermee kunnen troosten en je voelt dat je er niet alleen in staat.

Lees ook het verhaal van Jantina als ze plotseling in de boekenhandel een steek van verdriet voelt.

Lotje&co is er voor alle gezinnen met een zorgintensief kind. Elke mening is welkom en wordt bij ons gehoord. Word daarom vriend en steun Lotje&co want…

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest