Advertorial

altijd op pad met zo’n handige opvouwbare buggy

aangepaste buggy

‘Ik zie dat jullie opvouwbare buggy’s hebben voor grotere kinderen, maar welke buggy is geschikt voor ons?' Dit is een vraag die ons vaak gesteld wordt aan de telefoon. Helaas is deze niet zo simpel te beantwoorden als dat hij gesteld is. Elke situatie en zorgvraag is anders.

TEKST B&S

Ons assortiment aan buggy’s is de laatste tijd aanzienlijk gegroeid waarmee we vele gezinnen van dienst kunnen zien. Zo hebben wij onder andere buggy’s voor zogenaamde lopers. Zij hebben vanwege functionaliteit een buggy nodig om naar bijvoorbeeld het winkelcentrum te kunnen lopen. Maar ook een wandelwagen voor kindjes met Cerebrase Parese  die meer ondersteuning nodig hebben, of zelfs een ligfunctie moeten hebben, behoort tot de mogelijkheden. Dit maakt dat wij tijdens en passing ook verschillende modellen mee brengen. Buggy’s met een zitsling of juist een zitunit die voor extra steun zorgt. Modellen met vele verstelmogelijkheden en wandelwagens met vele opties als fixaties, hoofd- en zijondersteuning en dergelijke. Zo kan er een weloverwogen keuze gemaakt worden.

Gezien de complexiteit en keuzemogelijkheid bieden wij veelal een geheel vrijblijvende passing aan. Onze adviseur Michiel Helsloot komt bij je thuis om de buggy’s te laten zien en ervaren. Michiel is afgestudeerd ergotherapeut en dus zeer bekwaam in het juist adviseren van dergelijke hulpmiddelen. Een passing vindt meestal plaats met de behandelend arts of ergotherapeut, de adviseur van het dealerbedrijf en/of de consulent van de gemeente. Zo zijn alle partijen betrokken en kan er snel en adequaat gehandeld worden. Uiteraard komen wij ook bij de mensen thuis als men zelf een buggy aan wil schaffen.

Wilt u kennis maken met ons ruime assortiment? Neem eens een kijkje op onze website; of neem contact met ons op, telefoonnummer 085 0717 600.

Dit bericht wordt je aangeboden door B&S. Heb je ook een product dat past bij zorgintensieve kinderen en hun gezinnen? Neem dan vooral contact met ons op!

Eén reactie op “altijd op pad met zo’n handige opvouwbare buggy”

  • Juultje schreef:

    Aan te raden. Wij hebben een buggy via B&S en dit tot onze grote tevredenheid.
    Toen de buggy kwam zaten zelfs alle extra’s erop die we aangevraagd hadden! In 1 x goed! Dit hebben we nog nooit meegemaakt!

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest