Tegelspreuk

zo en nu is het tijd voor jou, ouder-van

ouder-van
8 maart 2018

Want zeg nou zelf als ouder-van een kind dat net wat andere zorg vraagt, vergeet je jezelf nogal snel. Handig? Nee. Begrijpelijk? Ja.

TEKST Veronique Werz

De hele dag houd je alle ballen in de lucht. Je bent moeder, partner, vriendin, regeltante, buschauffeur, verpleegkundige en nog zoveel meer. Maar er is een ding dat je bijna zou vergeten en dat is dat jij jij bent.

Tijd dus om daar verandering in te brengen en weer wat aandacht voor jezelf te hebben.

Dat kun je doen door er domweg om te vragen. Dat kan, zeker. Maar vraag je dan wel om dat wat je echt wil? Of ben je eigenlijk een beetje vergeten wie die leuke dame/man is die je ’s ochtends aankijkt in de spiegel. Weet die persoon nog wel wat zijn dromen en ambities waren/zijn? In mei zullen wij, Saskia Buma en ik weer de training gaan geven zodat ook jij weer meer controle zult krijgen over wat jij wilt en daarmee dus meer controle hebt over jouw leven.

Praktische info
Wanneer mei 2018 (data volgen nog)
Waar Beetsterzwaag (Friesland), Arnhem en omgeving Eindhoven
Duur 1 dag van 10.00 tot 17.00 uur
Kosten € 50 als je lid bent van Lotje&co en anders betaal je € 85 (bedragen zijn inclusief btw en gelden alleen voor particulieren)
Heb je vragen of wil je meer info? Stuur dan een mailtje, redactie@lotjeenco.nl voor meer informatie.

Lees ook: Gisteren was het Internationale Vrouwendag. Silvie staat daarom stil bij wat het betekent om al die verschillende petten op te hebben als vrouw in een mannenhuishouden.

Stichting Lotje&co probeert een bijdrage te leveren aan het vergroten van de draagkracht van gezinnen met een zorgintensief kind. Dat doen we door middel van het platform, ontmoeten, maar ook door het organiseren van trainingen. Steun ons en word donateur waardoor we nog meer activiteiten kunnen ontwikkelen.

https://www.lotjeenco.nl/lotjeco/het-platform-voor-gezinnen-met-een-zorgintensief-kind/doneren/

4 reacties op “zo en nu is het tijd voor jou, ouder-van”

 • gabrielle Jansen schreef:

  Heel benieuwd naar jullie trainingen en zou daarom graag meer informative krijgen. Ik woon zelf in Den Haag.

  Met veel dank en vriendelike groeten,

  Gabrielle

 • E. den Burger schreef:

  Ik heb interesse in de training omgeving EIndhoven. Kan ik meer informatie krijgen?

  1. Veronique Werz schreef:

   Leuk dat je interesse hebt, de mensen die nu een mailadres achter hebben gelaten ontvangen binnenkort een mail met meer informatie. Fijn weekend, Veronique

 • Monique hendriksen schreef:

  Hallo ik ben zeer benieuwd het klinkt mij als muziek in de oren. Ik zou graag wat meer info willen over de dag in beetsterzwaag. Ik woon daar redelijk dichtbij. Alvast bedankt. Hartelijke groet Monique Hendriksen

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest