partners

Iedereen heeft partners nodig. Om te kunnen leren, ontwikkelen, adviseren en elkaar aan te vullen. We zoeken dan ook graag de verbinding met anderen. Dat doen we met gezinnen en naasten van zorgintensieve kinderen maar dat doen we ook met organisaties. Dit zijn de partners van Lotje&co:

partners van Lotje&co

Zo werken we nauw samen met Ieder(in), We verzamelen verhalen over onderwerp die zij in Den Haag op de agenda proberen te krijgen. Wij doen dit altijd met medeweten van de schrijvers van de verhalen. Want transparantie is iets wat we hoog hebben staan.

partners van Lotje&co

Maar ook HandicapNL is een organisatie waar we op kunnen bouwen. Zo hebben zij ons een subsidie toegekend om te werken aan draagkrachtversterking en draaglastvermindering voor ouders met zorgintensief kinderen. Maar zijn we ook mediapartner in ‘Het Gebaar van Waardering’. Een prachtig project waarbij mensen een steuntje in de rug krijgen van iemand uit hun omgeving. Met dit project laat ook HandicapNL zien hoe hard mantelzorgondersteuning nodig is. Net als het vergroten van de zichtbaarheid van deze groep kinderen en hun naasten.

partners van Lotje&co

Voor het Ronald McDonald Kinderfonds maken wij branded content, filmpjes en mogen we gebruik maken van hun Vakantiehuizen om Lotje-workshops te geven. Een partner die past als een jas omdat vakantie met een zorgintensief kind niet altijd vanzelfsprekend is en de Vakantiehuizen het wel voor deze gezinnen mogelijk maken.

 

Samen maken we Lotje&co mogelijk!

Daarnaast werkt Lotje&co samen met kleinere organisaties, soms eenmalig en soms voor een langere tijd. Ken jij een organisatie die ook een bijdrage wil leveren aan de draagkracht van gezinnen met een zorgintensief kind? Laat het ons weten, we bespreken graag de kansen. Stuur een mailtje naar contact@lotjeenco.nl

site De Heren Van

Pin It on Pinterest