ARCHIEF advertorials/oproepen

zo wordt plannen wel heel makkelijk

pictogenda kalender

Vorig jaar testte Jeannet de Pictogenda voor Lotje&co uit. Ze was om en wilde hem niet meer missen. Voor het hele gezin is er de Pictogenda Kalender, een grote wandkalender met overzicht per maand.

TEKST Pictogenda

Pictogenda heeft een week- en maandkalender voor iedereen die beeld makkelijker verwerkt dan tekst.

De Pictogenda Kalender met pictogramstickers zorgt voor overzicht, structuur en tijdsbesef. De Kalender van 2019 heeft een verschuifbaar raster (een dagmarker) gekregen, zodat iedereen kan zien welke dag het vandaag is. Wel zo handig natuurlijk.

nieuw

Nieuw is ook het vel vrolijke complimentenstickers dat aan de pictogramstickers is toegevoegd. Plak een ster, high five, klavertjevier of duim omhoog als iets heel goed is gegaan. Positieve gebeurtenissen verdienen het immers om bij stil te staan! En belonen is de nog altijd de beste stimulans voor ontwikkeling.

winnen

Plannen was nog nooit zo makkelijk en als lid van Lotje&co maak je nu kans op deze Kalender. De actie is gesloten, de winnaars krijgen de kalender thuisgestuurd. Mocht je geen bericht ontvangen hebben dan behoor je helaas niet tot de winnaars. Je kunt ook zelf de Pictogenda of Pictogenda kalender aanschaffen. De Kalender kost € 24,95, de Pictogenda € 36,95.

Lees ook hoe Jeannet met haar dochter een aantal weken de agenda uitprobeerde en ze helemaal om was.

Heb jij ook een product dat het leven van gezinnen met een zorgintensief kind net wat makkelijker maakt? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest