Filmpje

dit filmpje laat ‘voelen’ wat OOK ontwikkeling is

Een filmpje waarin liefdevol en helder wordt uitgelegd hoe je je kind met autisme en prikkelovergevoeligheid het beste uit zichzelf naar boven kan laten halen.

TEKST Veronique Werz

Bij Linawijs halen ze het beste in kinderen naar boven. En gelukkig doet niet alleen Linawijs dat hoor, er zijn en komen steeds meer initiatieven die school mogelijk maken voor kinderen die problemen hebben met prikkelverwerking.

Dit filmpje legt uit hoe dat werkt bij kinderen met Autisme en hoe Linawijs daar naar kijkt. Een filmpje dat je dus kunt gebruiken om zelf te gaan zoeken naar wat jouw kind nodig heeft in zijn ontwikkeling. Een filmpje waar je de school van jouw kind op kunt wijzen zodat ook zij een nieuwe, andere manier van kijken ontwikkelen. Want we lopen allemaal tegen muren op en zitten soms verlegen om woorden. En beelden zeggen dan meer dan woorden.

Ook vader Boris vertelt over zijn manier van samen zoeken naar ontwikkelingsmogelijkheden voor zijn dochter. Hij doet dat via een app.

Lotje&co zoekt naar verschillende manieren om je kind tot ontwikkeling te laten komen binnen zijn/haar mogelijkheden. Word ook daarom lid.

samen maken we Lotje mogelijk

2 reacties op “dit filmpje laat ‘voelen’ wat OOK ontwikkeling is”

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest