Advertorial

zo is een rolstoelbus voor iedereen haalbaar

rolstoelbus leasen

Een nieuwe, een occasion of wellicht een rolstoelbus leasen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van B&S. Wij nemen graag de tijd voor u en vertellen u alle ins en outs over een aangepaste rolstoelbus.

Tijdens een informatiegesprek luisteren wij naar uw wensen en eisen. Zoekt u een nieuwe bus welke volledig omgebouwd mag worden, of bent u op zoek naar een occasion? Wellicht hebben wij een passende occasion voor u en zo niet, dan kunnen wij voor u op zoek gaan naar een geschikte.

Of misschien wilt u uw rolstoelbus leasen via het Support Lease concept dat wij gezamenlijk met SternLease aanbieden? Krijgt u de bus en/of aanpassingen vergoed of moet u deze rolstoelbus helemaal of deels zelf betalen? Daarnaast is het heel belangrijk om in kaart te brengen welke aanpassingen er noodzakelijk zijn om uw kind veilig van A naar B te brengen.

Een bus met rolstoellift of een rolstoelauto met bodemverlaging is veelal een must als uw kind rolstoelgebonden is. Zo kunt u eenvoudig de rolstoel de auto in rijden. Vervolgens zal de rolstoel gefixeerd moeten worden zodat uw kind veilig mee kan rijden. Kiest u voor een rolstoelbus dan wordt de gehele bus voorzien van wand, vloer en hemelbekleding. We complementeren rolstoelbussen vaak met opbergvakken voor bijvoorbeeld fixatiebanden.

Indien uw kind ook verzorgd wordt in de bus, dan kan deze hier volledig naar ingericht worden. Denk bijvoorbeeld aan een complete (opklapbare) verzorgingstafel, gordijntjes voor de privacy en indien noodzakelijk een tillift aan het plafond van de bus.

U leest het, er is ontzettend veel mogelijk waar wij u graag meer over vertellen!

Mogen wij de koffie voor u klaar zetten in Amersfoort of Hoorn?
Maak geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs, telefoonnummer 085 0717 600! Voor meer informatie kunt u ook een kijkje nemen op onze website.

Dit bericht wordt je aangeboden door     mobiliteit

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest