Filmpje

is het een vogel? is het een vliegtuig? het is Aaron Wheelz!

TEKST Elise van der Velde

De Amerikaanse Aaron is geboren met Spina Bifida waardoor hij zijn benen niet kan gebruiken. Hij is de derde van zes kinderen, en geadopteerd. Van kinds af aan deed hij alles wat iedereen van zijn leeftijd kon doen: hij hoefde alleen maar te bedenken hóe, maar het lukte.

rolstoelsport? Nee hoor.

Nadat hij een paar keer mee was geweest met zijn broer naar een skatepark, werd hij uitgedaagd om er met zijn rolstoel in te gaan. The rest is history: hij is op z’n zachtst gezegd een legende. En een inspiratie voor kinderen in een rolstoel. Want hij racet gewoon mee met reguliere wedstrijden, en wint ook nog eens regelmatig.

Bij het zien van dit filmpje over zijn leven, kon ik maar één ding denken. Blij dat ik z’n moeder niet ben!

Bekijk ook: opgeven is geen optie, dat zie je aan deze rolstoelers bij een klimwand. 

Lotje&co is er voor alle ouders van zorgintensieve kinderen. Met herkenbare verhalen, filmpjes, win-acties en meer. Steun jij ons al?

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest