Tip

een rolstoeltoegankelijk uitje in de vakantie (en lekker warm!)

rolstoeltoegankelijk
20 december 2017

Zoek je nog een leuk uitje voor het hele gezin deze kerstvakantie? Denk dan eens aan de Orchideeën Hoeve. Het is er warm, avontuurlijk en rolstoeltoegankelijk. En in de vakantie worden de leukste activiteiten georganiseerd.

TEKST Elise van der Velde

Een bezoek aan de 25.000 m2 tropische tuinen van de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest is één groot avontuur. Je loopt er over spannende junglepaden, met watervallen, loopbruggen en rotsen. Ook kun je vlinders spotten, want bij de Orchideeën Hoeve hoort de grootste vlindertuin van Europa. Bijzonder is de ‘zwevende’ bloementuin: denk aan een wolk bloemen boven je hoofd. Maar het leukst zijn nog wel de dieren die je tegenkomt, van speciale vissen als koikarpers, tot papegaaien en aapjes.

Met het hele gezin
In de kerstvakantie zijn er allerlei speciale activiteiten, zoals de ‘Junglefreakshow’ (met echte slangen!) en een kids speurtocht. En natuurlijk kun je er ook lekker eten en drinken. We hebben het zelf nog niet uitgeprobeerd dus weten niet of alle plekken goed begaanbaar zijn, maar de site belooft dat de Orchideeën Hoeve rolstoeltoegankelijk is. Eindelijk iets om met het hele gezin van te genieten dus. Dat alleen al maakt de rit naar Luttelgeest meer dan de moeite waard. Veel plezier!

Wil je ook nog naar de film in de kerstvakantie? Dan raden wij ‘Wonder’ aan, over een gezin met een heel speciaal kind. (Tissues mee!)

Lotje&co is altijd op zoek naar leuke uitjes voor gezinnen met een zorgintensief kind.

samen maken we Lotje mogelijk

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest