ARCHIEF advertorials/oproepen

avontuur op de grachten

Je wilt graag met je hele gezin een dagje uit. Misschien wel naar Amsterdam? En dan ook een rondvaart. Je kind heeft echter een lichamelijke beperking en zit in een rolstoel. Wat nu? Blue Boat denkt aan iedereen, aan jou, aan de brussen en aan je rolstoelgebonden kind.

TEKST Blue Boat

Bij Blue Boat is een rondvaart een waar avontuur voor alle kinderen.
Voor de jongste doelgroep (4-8) hebben we het interactieve audio verhaal Gezocht: Zoetwaterpiraten, waarin onze vrienden Harold de kat en Sjonnie de muis zoetwaterpiraten worden samen met de kinderen. Luister het verhaal, speur naar de dieren met je piraten kijker en maak de opdrachten in je werkboekje en wordt een echte (zoetwater) piraat!
 En voor de iets oudere kinderen hebben we een game app waarin je Bluebees kan vangen. Deze fantasiediertjes vertellen je dan leuke weetjes over de stad.

Genieten voor iedereen
Zo kunnen de papa’s en mama’s ook in alle rust genieten van de rondvaart! Er is namelijk geen betere manier om Amsterdam te bewonderen dan vanaf het water en tijdens deze 75 minuten durende tocht maak je kennis met alle hoogtepunten van de stad. De beroemde 17e eeuwse grachtenpanden & pakhuizen uit de VOC-tijd, maar ook het Amsterdam van vandaag met het muziekgebouw aan het IJ en de hippe, moderne Piet Heinkade. Luister ondertussen naar de toelichting via het personal audio systeem, of geniet in alle rust van het uitzicht.

Rolstoel
Al onze schepen zijn uitgerust met comfortabel stoelen, een open achterdek, een personal audiosysteem, toilet en verwarming, en daarnaast is 80% van onze vloot rolstoeltoegankelijk. Wil je zeker weten op welke tijden je met een rolstoel mee kan varen? Bel dan de ochtend van de vaart even met onze reserveringsafdeling op 020-6791370 en we boeken meteen een plekje voor je! Kijk meer voor meer info op onze site.

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest