Tegelspreuk

zeg lieve ouder-van, bedenk je ook wat je wél goed doet?

simpele oplossingen
26 februari 2018

Lief zijn voor jezelf. Een beetje zelfspot. We kunnen het allemaal wel gebruiken. We willen zoveel en er zit helaas maar 24 uur in een dag waar jij het werk van 30 uur in stopt...

TEKST Veronique Werz

Die sportschool laten we dus graag achterwege en daar voelen we ons dan weer schuldig over. Maar wat als je daarin nu eens de lol gaat inzien? Als je bedenkt wat je daarin wel goed hebt gedaan? Deze spreuk geeft het zo heerlijk simpel weer en daarmee zijn we zoveel liever voor onszelf. Dat is in ieder geval mooi meegenomen.

Silvie voegt de daad bij het woord en neemt een kloek besluit. Maar terwijl zij haar push ups doet realiseert ze zich daar haar to do lijstje alsmaar langer wordt. Of dat nou de bedoeling is?

Elise is zich rotgeschrokken als blijkt dat haar dochter ’s nachts slaapdronken de voordeur uitloopt. Elise ligt uiteraard wakker met te waarommen en te wat-alsen. En dat eindigt in een radicaal besluit waarmee ze het leven weer wat lichter maakt voor zichzelf.

Heb jij dat nou ook dat je altijd maar weer jezelf schuldig voelt terwijl de oplossing zo dichtbij is? Hoe doe jij dat als ouder van een kind met een beperking? Laat het ons weten.

Lotje&co biedt graag simpele oplossingen voor problemen waar we allemaal tegen aan lopen. Zo is het heel simpel om lid te worden zodat je daarmee stichting Lotje&co steunt.

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest