Tegelspreuk

vandaag neem ik een slipperdag

slipperdag
TEKST Veronique Werz

Of je nou thuis blijft of je koffers hebt gepakt om even als gezin helemaal niets te hoeven, dat maakt niet. Het slippergevoel kan altijd en overal. Want als je elkaar hebt dan heb je altijd alles bij de hand toch?

Ook Willemien schreef ooit (dat was al in 2012) een eerlijk blog over hoe lastig het voelde om zes weken een zorgintensief kind thuis te hebben en hoe fijn het tegelijkertijd was om met elkaar te zijn, tijdens juist de vakantieperiode.

Eeen slipperdag is ook een dag waarop je weer even stilstaat bij alles wat je lief is. Of zoals Elise het zo mooi verwoord; Liefde is….

Lotje&co gunt iedereen maar vooral gezinnen met een zorgintensief kind een heerlijke slipperdag, niet een, niet twee, maar eindeloos veel. Ook daarom steun je Lotje en word lid.

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest