VOOR JOU

deze tekst inspireert Illya om nooit op te geven

Naar de songtekst van Donna Summer luistert Illya Soffer, directeur van Ieder(in), minimaal vier keer per jaar. Illya: ‘Ik zet The Power of One van Donna Summer keihard op tijdens een autorit. De tekst geeft mij altijd weer moed om nooit op te geven een verschil te maken in de wereld.’

TEKST Veronique Werz

‘It’s never easy (…)
But you can make a difference
With courage’

waarom nu juist dit nummer?

Illya: ‘The Power of One kwam op mijn pad tijdens een loopbaantraject dat ik in 2007 volgde. De tekst sloot naadloos aan op de wens die ik toen had om maatschappelijk betekenisvoller werk te gaan doen. Die wens ben ik vanaf dat moment steeds meer gaan volgen, en dat heeft me uiteindelijk ook bij mijn huidige functie bij Ieder(in) gebracht. Ik luister er nog zeker zo’n 4 keer per jaar heel goed naar, keihard in de auto. Altijd weer geeft de tekst mij nieuwe moed om nooit op te geven aan het verlangen om – met alles wat in mijn vermogen ligt, hoe zwaar me dat soms ook valt  –  het verschil te maken in de wereld.’

Laat ons weten welk boek, gedicht of lied jou inspireert! Plaats je reactie hieronder (dat kan als je lid/vriend bent) of mail ons op redactie@lotjeenco.nl

In het winternummer van het tijdschrift Lotje&co lees je een interview met Illya Soffer. Geen lid? Blader dan in deze mooie editie en word alsnog lid/vriend!

Lees ook Lieke Lamb deelde in het zomernummer 2018 wat haar inspireert.

Lotje&co gelooft dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij! Maar we hebben elkaar daarin wel nodig, ook jij! Steun je ons zodat we samen Lotje&co mogelijk maken en elkaar kunnen blijven inspireren?

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest