Tegelspreuk

uitrusten is er gewoon niet bij als ouder-van

to-do lijstje

Ja we kennen het allemaal, eigenlijk wil je met een kopje thee op de bank en misschien wel met de nieuwe Lotje&co (in juni valt ie weer op de mat van leden), maar ja, dat to-do lijstje...

 TEKST Veronique Werz

Want dat to-do lijstje is te lang om hieraan toe te geven. Je  moet de was nog doen, boodschappen halen (eerst maar weer bedenken wat we nu weer eten) en ondertussen ben je ook nog met een klant aan de telefoon, terwijl je de wasmachine vult en aanzet.

Tuurlijk kan je dat. Geen probleem, nog even luizenmoeder spelen op school voor je andere dochter en ga zo maar door. Maar weet dat je tussendoor dus best even mag uitrusten. Even een hazenslaapje, of een Netflixje doen of Lotje&co lezen. Heerlijk. Ik zeg doe het gewoon en je zult merken hoeveel energie het je oplevert.

Lees vooral het nieuws gewoon een tijdje niet, dat is namelijk een fijne energievreter. Tenminste als je Iris mag geloven.

Lotje&co biedt een heerlijk rustmoment in hectische tijden. Ook daarom word je lid.

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest