Tegelspreuk

gewoon trots op je zorgintensieve kind, gewoon

trots op je zorgintensieve kind

Trots op onze kinderen, alle kinderen dus niet alleen je zorgintensieve kind zijn we allemaal. Maar soms gebeuren er echt dingen waar je bijna van volschiet, of zoals ik zelf, helemaal van volschiet - ja ik heb overal in huis een doos tissues paraat.

TEKST Veronique Werz

Trots op je zorgintensieve kind dus. Want de mijlpalen waarvan we hopen dat ze komen en waarvoor we samen zo hard knokken worden soms werkelijkheid. Soms gaat het om grote dingen zoals de eerste hapjes nadat je eindeloos lang hebt geoefend zodat de sondevoeding eraf kan. En soms zit het in kleine dingen. Nou ja kleine dingen?

Krissie beschrijft hoe zij eigenlijk boos had moeten worden op Thomas omdat hij niet was gaan slapen maar toen hij aangaf waarom, kon ze haar gezicht niet langer in de plooi houden. Trots was ze zeker, apetrots.

Trots is ook Krista, maar ja dan slaat de twijfel toe. Want de dingen waar je vaak zo trots op bent zijn vaak ook de dingen waar je over twijfelt. Zoals of je wel een goede moeder kunt zijn als je ervoor kiest om te blijven werken?

Lotje&co is trots op het netwerk dat ze heeft opgebouwd en de verhalen die ze mag delen. We zijn trots dat we een plek mogen zijn voor ouders van zorgintensieve kinderen waar we elkaar inspireren, motiveren en steunen. Steun jij ons al?

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest