DOE MEE

gezocht: vakantieverhalen van gezinnen met zorgintensief kind!

vakantieverhalen

Zomervakantie. Waar andere gezinnen zich al maanden verheugen, zie jij er met je zorgintensieve kind als een berg tegenop. En elk jaar weer denk je... hoe doen anderen het toch? Nou, dáár zijn wij dus inderdaad benieuwd naar! Ter inspiratie (of als troost ;)) willen we de hele zomervakantie lang de leukste, mooiste, of ergste vakantieverhalen delen van gezinnen met een zorgintensief kind. Jullie dus! Doe je mee?

TEKST Elise van der Velde

Een grappig verhaal bijvoorbeeld. Over die ene zomer toen je zoon met autisme pontificaal bovenaan de glijbaan ging zitten en niet meer naar beneden wilde. Een mooi verhaal. Toen je kind zo ongelooflijk opbloeide door de zon en de warmte op een tropisch eiland. Een pijnlijk verhaal. Zoals de eerste keer zónder je zorgintensieve kind op vakantie. Of een verrassend verhaal. Dat je met tegenzin voor een aangepast vakantiepark koos, en het nog leuk vond ook, als fervent aangepast vakantiepark-hater. Een melancholisch verhaal, zoals de laatste vakantie waarin jouw kind nog iets kon wat nu niet meer mogelijk is, mag ook. En een praktisch, inspirerend verhaal, met slimme tips of adresjes is ook van harte welkom.

en? heb jij nog een goed verhaal?

Of het nu de vakantie van je leven was, of juist de zomer waarin alles mis ging…stuur ons jouw geweldige, onvergetelijke, of minder fijne vakantieverhaal, en wie weet publiceren we ‘m op Lotjeenco.nl
Mail je verhaal van minimaal 300 woorden plus foto naar elise@lotjeenco.nl  Zo komen we samen de zomer door 🙂 !

Lees ook: als je ervoor kiest om zonder je zorgintensieve kind op vakantie te gaan.

Lotje&co deelt het hele jaar door blogs, nieuwsberichten en verhalen om gezinnen met een zorgintensief kind te inspireren.  Ben jij al lid?

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

2 reacties op “gezocht: vakantieverhalen van gezinnen met zorgintensief kind!”

 • Suzanne bolier schreef:

  Beste lotje&co

  Ik als moeder van 4, waarvan 3 thuis, 2 met adhd en 1 met autisme heb onlangs een klein stukje/ verhaaltje geschreven over een dagje strand met mijn kids. Zou het leuk vinden om te delen, waar kan ik het naartoe sturen mochten jullie dat willen,
  Gr Suzanne

  1. Veronique Werz schreef:

   Hallo Suzanne, excuses voor onze late reactie, ook wij waren even offline en op vakantie. Je kunt verhalen insturen naar redactie@lotjeenco.nl ovv keukentafel. Leuk om je verhaal te ontvangen. Fijne avond Veronique

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

 • Ik word trouwe vriend
 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest