Advertorial

Veilig mee in de auto in deze aangepaste autostoel!

aangepaste autostoel

Een autoritje naar school en/of de dagopvang, naar het ziekenhuis, lekker naar de stad of gezellig op visite naar familie. Wie maakt deze tochtjes niet?! Je doet zelf de verplichte driepuntsgordel om, maar zit je kind ook veilig op de achterbank?

TEKST B&S

Kleine kinderen (tot zo’n 135 cm) moeten verplicht meegenomen worden in een goedgekeurde autostoel of op een zitverhoger. Maar ook voor kinderen die iets meer ondersteuning nodig hebben, of kinderen die uit de standaard veiligheidsgordels klimmen, kan een autostoel zeer wenselijk zijn. De autostoelen uit de babyspeciaalzaken voldoen dan vaak niet aan deze eisen.

B&S biedt een aantal autostoelen die ontwikkeld zijn voor kinderen die meer ondersteuning nodig hebben. Allen standaard voorzien van een 5-puntsgordel met borstpelot en grote comfortabele hoofdsteun. Daarnaast zijn vele opties mogelijk als een draaiplaat, Isofix-bevestiging, verlengingskussen, werkblad, voetsteun, fixaties enz. Is het zitten geen probleem, maar wordt de verplichte 3-puntsgordel los gemaakt? Dan kan een B&S Autofixatiesysteem ingezet worden. Met dit fixatiesysteem wordt een kind op 7 punten vastgezet en kan het (vrijwel niet) meer ‘ontsnappen’.

Neem eens een kijkje op onze website voor meer informatie. En uiteraard mag je ons ook altijd contacten. Wens je een geheel vrijblijvende passing voor een autostoel, maak een afspraak met onze adviseur, telefoonnummer 085-0717600!

Dit bericht word je aangeboden door
mobiliteit
Wil jij ook jouw product onder de aandacht brengen omdat het het leven van een zorgintensief kind of hun familie verrijkt? En wil je hiermee een goed doel als Lotje&co steunen? Laat het ons weten dan gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest