NIEUWS

Vera bij RTL Nieuws


'Wat een storm van aandacht!' zegt Vera. Het gaat natuurlijk over het interview door RTL Nieuws waarin Vera vertelt over haar leven als Mantelmama. Een eerlijk verhaal waarmee RTL Vera zichtbaar maakt in zoveel andere huiskamers. Over de tegenslagen en veerkracht van Vera, haar man Tycho en hun dochters. Vera werd overstelpt door reacties. Gelukkig kan ze nu weer over tot de orde van de dag. Ja, ook gewoon vol door met intensieve zorg verlenen aan Bommel.

TEKST Maartje de Gruyter

Want Vera is niet het type dat bij de pakken neer gaat zitten. Samen met haar man Tycho en hun dochter Fiene (7) vormt ze een hecht gezin. Inmiddels heeft ze van haar rol als ‘mantelmama’ haar werk gemaakt. Zo schrijft ze columns voor bladen en spreekt ze regelmatig op congressen voor verpleegkundigen en artsen. “Ik deel mijn kennis en ervaring en hoop op die manier dat bepaalde dingen in de kindzorg verbeteren.’

Vera blogt als Mantelmama en is openhartig en kritisch. Op die manier hoopt ze anderen te helpen. ‘En het is een stukje verwerking voor mijzelf. Ook schrijf ik sommige blogs gericht, om mensen bewust maken over een bepaald onderwerp.’ Zoals haar ontroerende blog in de vorm van een brief aan dochter Fiene.

Kritisch is Vera soms naar het medisch personeel. ‘We komen met Bommel nog altijd in drie verschillende ziekenhuizen en hebben een medisch team van 30, 35 artsen om ons heen. Daarvan zijn er zes die Bommel direct aanspreken.’

Lees het hele interview met Vera op RTL Nieuws.

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest