DOE MEE

als ouder-van hoef je er niet alleen voor te staan

er alleen voor staan

Als ouder-van sta je er geregeld alleen voor, maar dat hoeft natuurlijk niet. Want bij Lotje&co kennen we elkaars problemen, zorgen en herkennen we zoveel in elkaars verhalen.

TEKST Veronique Werz

Lotje&co is er voor jou, de ouder en brus van een zorgintensief kind. Omdat wij het zo ontzettend belangrijk vinden dat je je niet meer alleen voelt, dat er een plek is waar je thuiskomt en waar je vrienden vindt die er altijd voor je zijn. Waar je stoom kunt afblazen, met rode wangen kunt denken ‘oooo het kan nog erger’ of waar je gewoon even een moment voor jezelf creëert. Momenten die zo schaars zijn, maar zo nodig om overeind te blijven.

Hoe groter onze community hoe meer mensen je vindt waarmee je een klik hebt, met wie je je verhaal kunt delen of door wie je geïnspireerd wordt. Samen maken we de community groter, wij door met een bevlogen team de verhalen te schrijven, te delen en op te halen. En als vriend van deze community maak jij dat werk mogelijk. Dus als jij vindt dat wij ons werk goed doen sluit je aan en word vriend van Lotje&co. Want samen maken we Lotje&co mogelijk.

En ja als vriend krijg je natuurlijk ook zo nu en dan cadeautjes, maak je kans op gratis producten, ontvang je korting op activiteiten en als je wilt, valt twee keer per jaar ons prijswinnend tijdschrift op je mat. We geven nu eenmaal graag aan onze vrienden.

En als je al vriend bent (of abonnee, donateur of lid -het beestje moet een naam hebben, zeg maar) dan valt binnen nu en twee weken ons winternummer 2018 bij je op de mat. Een nummer met als thema Levend Verlies, het verlies om het leven dat niet is. Zoals altijd weten we ook daar licht en luchtig af te wisselen met de zwaardere kant van ons leven met een zorgintensief kind. Altijd leuk om alvast even te bladeren in dit prachtige nieuwe nummer.

Doe je mee?

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest