Agenda

in deze bibliotheek wordt voorgelezen met gebarentaal

Vanaf 17 januari wordt er iedere derde woensdag van de maand in de Centrale Bieb in Rotterdam voorgelezen met gebarentaal.

TEKST Veronique Werz

Een mooi initiatief vinden wij bij Lotje&co, want iedereen moet kunnen genieten van verhalen. En als je kind zelf niet kan lezen dan is het wel zo fijn om voorgelezen te worden met gebarentaal. Rotterdam vindt dat dus ook en biedt daarom nu een voorleesuurtje standaard aan. Iedere derde woensdag van de maand kun je aanschuiven vanaf 14.00 uur.

Ben je benieuwd hoe zo’n voorleesmiddag eruit ziet? Bekijk dan het filmpje. Wil je meer weten dan vind je hier alle info en data waarop er een gebarentolk aanwezig is.

In 2017 verscheen er een kindergebaren-app. Hoe die eruit ziet lees je hier.

Alle leuke initiatieven vind je terug in de Lotje&co agenda. Dan hoef je zelf niet zo te zoeken. Weer een reden om lid te worden dus.

samen maken we Lotje mogelijk

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest