Filmpje

wat durf jij aan je vrienden te vragen? dit bijvoorbeeld?

Vriendschap gaat voor ouders van een zorgintensief kind in veel gevallen zoveel verder dan de vriendschap tussen andere ouders. We leven intenser met elkaar mee, gunnen elkaar meer en voelen een diepe verbintenis. Maar toch. Zouden we ook zo ver gaan als van de vrienden in dit filmpje verlangd wordt?

TEKST Elise van der Velde

Stel je voor. Het is midden in de nacht. Je bent in diepe slaap. En dan belt je beste vriend om hulp, omdat hij diep in de problemen zit – in de schulden om precies te zijn. Of je even € 300 wilt komen brengen naar een eng donker pokerhol in een slecht gedeelte van de stad. Hm. Zou jij dat doen?

de ultieme vriendschapstest

In dit filmpje (voor een alcoholmerk, dat is dan wel weer een beetje jammer) wordt bovenstaande situatie in scène gezet met echte vrienden. En wat er dan gebeurt is… nou ja, kijk zelf maar!

Bekijk ook: de sterke vriendschap tussen een jongetje met autisme en zijn hulphond.

Lotje&co is hét platform waar gezinnen met een zorgintensief kind elkaar kunnen vinden en steunen. Help jij ons om hen die fijne plek te blijven bieden? We vragen er niet eens € 300 voor 😉 maar slechts € 25 per jaar. Dank je wel! En voor die € 25 krijg je ook twee keer per jaar ons tijdschrift. Het zomernummer gaat bijvoorbeeld over vrienden!

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest