Tegelspreuk

het humeur is net als het weer, wisselend bewolkt

wisselend bewolkt
4 juli 2018
TEKST Veronique Werz

Ik weet niet wie vakantie heeft uitgevonden maar dat het altijd ongelooflijk veel stress oplevert, dat zijn ze even vergeten. Ik stel voor dat we iedereen een pre-vakantie vakantie geven zodat je de vakantie van je kinderen in goede banen kunt leiden. Dat je tijd hebt om te plannen, te organiseren en meer. Het maakt mijn humeur wisselend bewolkt, kan ik je vertellen.

Want ik weet niet hoe dat bij jullie zit maar ik word van vakantie – nou ja de aanloop er naartoe – altijd wel een beetje als het weer. Behoorlijk humeurig.

Marjolein heeft de ideale vakantieplek voor haar gezin gevonden, maar als zij de checklist weer op tafel heeft liggen bedenkt ze wel hoe ze het nu weer voor elkaar moet gaan krijgen. En het is niet alleen de checklist die groeit. Of haar humeur net zo is als het weer, wisselend bewolkt, lees je in haar verhaal.

Lotje&co houdt wel van de zelfspot die nodig is om alle ballen, ook tijdens de vakanties, in de lucht te houden. Lach je mee?
wisselend bewolkt

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest