DOE MEE

word lid en ontvang het nieuwste tijdschrift eind juni

zichtbaarheid
4 juni 2018

Morgen gaat ons nieuwste nummer van het tijdschrift naar de drukker. En als je lid bent ontvang je hem eind van de maand op je mat. Dat alleen al is een goede reden om lid te worden toch?

TEKST Veronique Werz

Een nummer vol verhalen over vriendschap, pijn, schuldgevoelens en acceptatie. Alle verhalen staan alleen in dit tijdschrift. Exclusief voor leden dus. Ook daarom ben je lid.

Je bent ook lid omdat je begrijpt dat we naast het tijdschrift deze website en de social media ‘bemannen’. Het is fijn dat steeds meer mensen dat inzien en óók daarom lid worden. Omdat zij het werk van stichting Lotje&co steunen en het – net als wij – belangrijk vinden dat gezinnen met een zorgintensief kind elkaar 24 uur per dag, 7 dagen per week kunnen bereiken en hun verhalen vol herkenning en erkenning kunnen delen. Lees bijvoorbeeld het verhaal van Sonja over de pijn die zoon Elvis soms heeft.

zichtbaarheid
Lid ben je ook omdat je het belangrijk vindt dat de zichtbaarheid van gezinnen met een zorgintensief kind wordt vergroot. En dat doen we door het delen van alle verhalen. Want die geven een kijkje achter de voordeur en daarmee creëren we meer begrip en hopelijk steun van onze omgeving. Een mooi voorbeeld is onze oproep om je verhalen over het leerlingenvervoer te delen.

Als je nog geen lid bent, doe het nu: dan ontvang je het nieuwste nummer eind van de maand vanzelf op de mat. Jullie lidmaatschap maakt Lotje&co mogelijk.

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

2 reacties op “word lid en ontvang het nieuwste tijdschrift eind juni”

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest