workshop

doe mee met de workshop ‘de kracht van bloggen’

workshop bloggen

Hou je van schrijven en wil je daar eigenlijk meer mee doen? Of blog je al jaren en wil je meer impact met je teksten? Volg dan de workshop 'de kracht van bloggen' van Lotje-redacteur Elise van der Velde. Een impactvolle workshop van twee uur waar je vol energie van terugkomt. Wedden dat je meteen achter de computer kruipt?

TEKST Elise van der Velde
wat leer je?

In deze workshop leer je de tips & tricks van het bloggen en de praktische kneepjes van het ‘vak’. Of je nu net begint en een blog wilt starten, of al langer schrijft en je je impact wilt verhogen.

Naast de opbouw van een goed blog, komen onderwerpen aan bod als: wat is een goede begin- en eindzin? Hoe schrijf je beeldend? Hoe pak je gevoelige onderwerpen aan zonder ‘zielig’ te schrijven? Hoe maak je je punt op zo’n manier dat mensen massaal gaan delen wat jij schrijft?

Natuurlijk krijg je ook algemene schrijftips en ga je zelf aan de slag. Na afloop krijg je haar 10 gouden regels van het bloggen mee, plus een bak aan energie en inspiratie.

de trainer

Het is een praktische workshop onder leiding van Elise van der Velde. Elise is reclame copywriter, partner en redacteur bij Lotje&co en moeder van een zwaar spastische zoon en nog twee andere kinderen. Voor Lotje&co schrijft ze een wekelijks blogs en schrijft essays.

Ze schrijft al ruim twintig jaar voor haar beroep, maar werd in 2010 verliefd op het bloggen en is er nooit mee gestopt. Ze merkt hoe helend het werkt om je verhaal te delen, andere ouders herkenning te bieden én buitenstaanders een blik te geven in het leven met een zorgintensief kind.

De laatste jaren geeft ze schrijf- en blogworkshops aan mensen en merken. Haar blog over ouders met een zorgintensief kind werd ruim 400 keer gedeeld. Ook verscheen dit stuk van haar onlangs in JAN Magazine. 

praktische info

wanneer vrijdag 8 februari 2019
kosten € 35* voor Lotje-vrienden en € 45* voor als je geen vriend bent 
waar Driebergen
tijd van 10.00 – 12.00 uur
trainer
 Elise van der Velde
*bedragen zijn incl btw

De workshop gaat door bij een minimum aantal van 6 deelnemers.

*mocht je onverhoopt niet kunnen dan gelden de volgende afspraken: meld je je binnen 48 uur af dan moeten we helaas het volledige bedrag berekenen, meld je je binnen 72 uur af dan ontvang je het gehele bedrag minus € 5 administratiekosten retour.

Lotje&co is het online platform voor gezinnen met een zorgintensief kind. We delen verhalen van, voor en over jou. Doe je mee? (Ja, je hebt ’t goed gezien: deze workshop staat ook in het winternummer van ons tijdschrift Lotje&co!)

5 reacties op “doe mee met de workshop ‘de kracht van bloggen’”

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest