NIEUWS

kijktip: ‘onze’ Mandy is met Zeb vandaag bij DWDD

DWDD

Lotje&co blogster Mandy is vandaag, samen met zoon Zeb en hulphond Utah bij de Wereld Draait Door. Aan tafel bij Matthijs vertellen ze over de documentaire Buddy, waarin Zeb en Utah een rol spelen.

TEKST Silvie Warmerdam

We schreven al eerder over de documentaire Buddy, die te zien is in Amsterdam tijdens de IDFA. De docu waar Zeb, de zoon van Lotje&co-blogster Mandy wordt gevolgd en geïnterviewd over zijn relatie met hulphond Utah.
Afgelopen zaterdag stond er in de Volkskrant een prachtig interview met Heddy Honigmann, de maakster van de film. Ze zegt over Zeb en haar eigen ziekte (MS): ‘Zijn hond is de enige die niet afhaakt, zoals zijn moeder zegt. Dat is wat we zouden willen van mensen: dat ze niet afhaken. Dat ze bij ons blijven, dat ze trouw zijn. Dat ze ons niet verlaten omdat we ziek zijn. Een paar mensen hebben afstand van me genomen. Ze zijn bang van mijn rollator, waarschijnlijk.’

En dan mogen Mandy en Zeb vandaag aanschuiven aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk. Om hun verhaal te delen, over Utah, over de film en over al die bijzondere dingen die naar aanleiding van de film plaatsvinden. Mandy vertelde in een email aan ons: ‘Ik ben helemaal stil van alles wat er gebeurt.’

Natuurlijk vertelt ze haar eigen verhaal, later deze week aan ons in een blog. Maar eerst vanavond op TV bij DWDD! Kijk je mee om 19.00 uur op NPO1?

Lotje&co gelooft in de kracht van het verhaal. Het delen en schrijven van verhalen zorgt ervoor dat ouders van een zorgintensief kind gehoord en gezien worden. Zorg jij met ons dat deze verhalen gedeeld worden?

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest