Filmpje

lotje sneeuwdag 2015

Lotje&co bestaat 5 jaar en dat moest gevierd natuurlijk. Dus zochten we naar iets wat onmogelijk leek en maakten het mogelijk, de Lotje Sneeuwdag was geboren.

Wat een superdag was de Lotje Sneeuwdag. Want ja skiën met beperking, met een zorgintensief kind is mogelijk. Dat laat dit filmpje zo mooi zien.

En nee dat hebben we niet alleen mogelijk gemaakt. Zitski maakt sneeuwpret mogelijk voor het hele gezin! En als lid van Lotje&co konden alle zorgintensieve kinderen en hun brussen (broertjes en zusjes) gratis deelnemen aan deze sneeuwpret.

Het werd een geweldige dag waarop de vrijwilligers van Stichting Onbeperkt Doen, Ski-Uniek, Snowplanet, Bureau Brug, Lotje&co en vele anderen laten zien waar we samen voor staan: dingen mogelijk maken die onmogelijk lijken. En dat op zich is al een feestje waard.

Ook in 2017 is er een Sneeuwdag georganiseerd. Ook dat was een superdag.

En Silvie schreef er weer een prachtig blog over.

Wil je dat dit soort evenementen mogelijk blijven? Word dan lid.

samen maken we Lotje mogelijk

Eén reactie op “lotje sneeuwdag 2015”

  • Annemarie Verschuren schreef:

    Onze zoon Ming skiet al een paar jaar bij NVSV ( speciaal voor blinden en slechtzienden, hele leuke vereniging) gaan ook op gezinnenreis 1 x per jaar. Contact opnemen met Jac de Geus

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest