DOE MEE

met het delen van verhalen versterken we de draagkracht

help je mee

Lotje&co is de ontmoetingsplek voor gezinnen met een zorgintensief kind. Hier ontmoeten we elkaar en delen we verhalen. Verhalen die herkenning en erkenning bieden. Iedere dag werken we met een bevlogen team mensen om verhalen te schrijven, te verzamelen en om het platform toegankelijk te houden.

TEKST Véronique Werz

De verhalen die wij delen, worden ook weer gedeeld. Soms zelfs massaal. Zoals deze, die voor eens en voor altijd duidelijk maakt hoe ouders van een zorgintensief kind écht in elkaar steken, en wat ze nodig hebben. Maar ook al hebben we slechts één ouder, broer, zus, opa, oma of professional  kunnen raken met een verhaal, dan is onze missie geslaagd.

zo help je mee

Jouw donatie of lidmaatschap helpt ons om nog meer gezinnen met een zorgintensief kind met elkaar te verbinden en hun draagkracht te versterken. Want met het delen van verhalen weet je dat je niet alleen bent. Voor nog geen € 2 per maand ben je al lid maar een klein bedrag als donatie is natuurlijk ook al heel welkom. Want samen maken we Lotje&co mogelijk.

Lees ook wat de kracht van het delen van verhalen is. 

Doe dus mee, word lid, blijf lid, stuur dit bericht naar iedereen die gezinnen met een zorgintensief een warm hart toedraagt. Alvast bedankt!

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Benieuwd naar de rest van het verhaal?

Lees dan rustig verder. Wij willen met onze verhalen zoveel mogelijk mensen bereiken, en zo gezinnen met een zorgintensief kind ondersteunen.

Maar dit kunnen wij alleen doen dankzij betalende lezers. Draag jij ons werk een warm hart toe? Doneer eenmalig of word trouwe vriend van Lotje!

>>Sluit deze pop-up om eerst verder lezen

word vriend

  • Ik word trouwe vriend
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Pin It on Pinterest