DOE MEE

met het delen van verhalen versterken we de draagkracht

help je mee
5 september 2018

Lotje&co is de ontmoetingsplek voor gezinnen met een zorgintensief kind. Hier ontmoeten we elkaar en delen we verhalen. Verhalen die herkenning en erkenning bieden. Iedere dag werken we met een bevlogen team mensen om verhalen te schrijven, te verzamelen en om het platform toegankelijk te houden.

TEKST Véronique Werz

De verhalen die wij delen, worden ook weer gedeeld. Soms zelfs massaal. Zoals deze, die voor eens en voor altijd duidelijk maakt hoe ouders van een zorgintensief kind écht in elkaar steken, en wat ze nodig hebben. Maar ook al hebben we slechts één ouder, broer, zus, opa, oma of professional  kunnen raken met een verhaal, dan is onze missie geslaagd.

zo help je mee

Jouw donatie of lidmaatschap helpt ons om nog meer gezinnen met een zorgintensief kind met elkaar te verbinden en hun draagkracht te versterken. Want met het delen van verhalen weet je dat je niet alleen bent. Voor nog geen € 2 per maand ben je al lid maar een klein bedrag als donatie is natuurlijk ook al heel welkom. Want samen maken we Lotje&co mogelijk.

Lees ook wat de kracht van het delen van verhalen is. 

Doe dus mee, word lid, blijf lid, stuur dit bericht naar iedereen die gezinnen met een zorgintensief een warm hart toedraagt. Alvast bedankt!

https://www.lotjeenco.nl/lid-worden

 

Geef een reactie

site De Heren Van

Pin It on Pinterest