lotje&co correspondenten

Lotje&co Correspondenten houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in zorg, ondersteuning, cultuur, wet- & regelgeving, onderzoek en persoonlijke ervaringen. Onderwerpen die gezinnen met zorgintensieve kinderen raken.
Lotje&co Correspondenten zijn moeder, vader, brus, grootouder of zorgprofessional; maar ook andere betrokkenen van een zorgintensief kind kunnen bijdragen aan lotjeenco.nl. Een ding hebben onze Correspondenten gemeen: ze delen wat zij interessant, relevant en herkenbaar vinden.

ook lotje&co correspondent worden?

Mail ons je artikel, voorstel of evenement waarvan je verslag wilt doen. Vertel ook iets over jezelf. We bekijken alle voorstellen en natuurlijk krijg je een reactie.
* De inhoud van je tekst (max. 400 woorden per stuk) is gerelateerd aan (het leven met) een zorgintensief kind.
* Zodra je drie geschikte bijdragen voor lotjeenco.nl levert, kunnen we je opnemen in de Lotje&co Correspondenten-galerij. Uiteraard kunnen we daar naar jouw site, social media of een andere plek verwijzen.
* De redactie van Lotje&co behoudt het recht op bewerken/inkorten van je bijdragen.
* Onjuiste, opzettelijk en/of onnodig beledigende bijdragen worden niet geplaatst. Zie voor meer informatie onze huisregels.
* Bijdragen met commercieel oogmerk, verwijzen we door naar adverteren.

Hieronder zie je onze huidige correspondenten:

Silvie Warmerdam

Silvie Warmerdam is getrouwd met Harro met wie ze drie zonen heeft: Julian (17), Daniël (13, syndroom van Down) en Simeon (11). Silvie blogt elke werkdag over haar leven met Daniël. Silvies verhalen over haar familieleven in Amerika zijn gebundeld in het boek 'Blonde haren onder een cowboyhoed'.

Vera Tomassen

Vera Tomassen is getrouwd en heeft twee dochters: Fiene (8) en Bommel (5). Bommel heeft geen diagnose, maar wel allerlei onverklaarbare aandoeningen, waaronder een verstandelijke beperking. Vera is tekstschrijver, spreker en oprichter van Mantelmama. Ze schrijft blogs en columns over haar avonturen in de zorgintensieve wereld. De blogs van Vera kun je ook lezen op http://www.mantelmama.nl

Krista Okma

Krista Okma is getrouwd met Jason en heeft drie kinderen: Skye (10), Ryan (9) en Kate (6). Kate heeft Pitt Hopkins, een zeldzame chromosoomafwijking. Krista is expert opvoeden en opgroeien en heeft een zelfstandig adviesbureau. Zij schreef onder meer 'Oei, er klopt iets niet', een boek voor ouders van een kind met een lichamelijke en/of mentale beperking, hun omgeving en hulpverleners. www.kristaokma.nl

Lisa Hekman

Lisa Hekman is freelance journalist en de jongere zus van Elke (26). Elke heeft het Mowat-Wilsonsyndroom en liep op jongere leeftijd hersenbeschadiging op. Lisa schrijft voor elke editie van het tijdschrift Lotje&co een column over haar leven als brus.

Akke Zwart

Akke Zwart is getrouwd met Otto en moeder van Melle (9) en Floris (8). Floris heeft een onbekend syndroom waardoor hij een ernstige ontwikkelingsachterstand heeft. Akke is tekstschrijver en (eind)redacteur. Ze schreef onder andere de teksten voor de boeken 'Zo hoor ik en Zo praat ik', over dove en slechthorende kinderen en kinderen met een taalontwikkelingsstoornis.

site De Heren Van

Pin It on Pinterest